Noutati

Diana Nitescu (Project Manager)

09.02.2023

Fondatorul programului ”Olimpicii Petrom” si Co-fondatorul Proiectului ”Caravana Cunoasterii” Certificari: Expert grad I in dezvoltarea personala si orientarea carierei; Certificat international in NLP, ADN, Human Design, Anatomie intuitiva (SUA, Germania, Elvetia); Certificat national ca trainer, coach, project manager si evaluare HR; Premii: Proiectul Anului (Cisco Systems, 2004); Premiul pentru activitate internationala (Atlas, 2007); Premiul pentru implicare in comunitate (ARC si Camera de Comert Americana,2012); Loc II pentru Programul Olimpicii Petrom (Romanian CSR Awards, 2013), Premiul ”Se Poate!” (OMV Petrom 2017) si alte 9 nominalizari la premii nationale si internationale. Activitate: participant la 10 conferinte internationale de educatie (Belgia, Olanda, Germania, Spania, Norvegia,Italia, Franta); Articole publicate in The Perliament Magazin (publicatia oficiala a Parlamentului European)

Viata de Olimpic Petrom

09.02.2023

in primul an nu auzi nimic din ce ti se spune aici. Al doilea an auzi, dar nu esti de acord. Al treilea an nu mai negi, dar nici convins nu esti, totusi incepi sa cauti, verifici, sa te gandesti. Pana in al patrulea an incepi sa ne dai dreptate si sa te apuci sa faci ceva cu viata ta. In al patrulea an deja stii ce vrei sau ai obtinut ceva bun in viata ta. In al cincilea an esti bun sa te dam ca exemplu. Si daca mai punem inca 2 ani pentru neprevazut, atunci ajungem cam la 7 ani! Deci la multi ani Olimpicii Petrom! (... si la mai multa viteza)

Premiere decembrie 2016

09.02.2023

Trimite-ne performanta ta pana pe 15 noiembrie. Noi te evaluam, selectam si apoi premiem. Citeste mai jos ce ai de facut.

Informatii Contact

Bucuresti

Adresa: Constantin Budisteanu nr. 11, sector 1

Telefon: 0722 831 833

Email: dianan@olimpiciipetrom.com

Skype: diananitescu

Contact

Nume *

E-mail *

Mesaj *