Diana Nitescu (Project Manager)

22.10.2016

Fondatorul programului ”Olimpicii Petrom” si Co-fondatorul Proiectului ”Caravana Cunoasterii” Certificari: Expert grad I in dezvoltarea personala si orientarea carierei; Certificat international in NLP, ADN, Human Design, Anatomie intuitiva (SUA, Germania, Elvetia); Certificat national ca trainer, coach, project manager si evaluare HR; Premii: Proiectul Anului (Cisco Systems, 2004); Premiul pentru activitate internationala (Atlas, 2007); Premiul pentru implicare in comunitate (ARC si Camera de Comert Americana,2012); Loc II pentru Programul Olimpicii Petrom (Romanian CSR Awards, 2013), Premiul ”Se Poate!” (OMV Petrom 2017) si alte 9 nominalizari la premii nationale si internationale. Activitate: participant la 10 conferinte internationale de educatie (Belgia, Olanda, Germania, Spania, Norvegia,Italia, Franta); Articole publicate in The Perliament Magazin (publicatia oficiala a Parlamentului European)

De ce am debutat cu un articol despre mine, care incepe si pe o frecventa oficiala?

Dragilor, ca sa stiti pe mana cui ajungeti. 

Eram studenta si aveam 23 de ani atunci cand am pus pe picioare ”Olimpicii Petrom”. Pot spune ca am crescut practic cu acest Program, am plecat in nenumarate altele, dar mereu am ramas aici. 

De aceea voi care ajungeti la Olimpicii Petrom, nu va veti intalni cu o persona care-si face un job, ci una care urmeaza o pasiune, care crede in voi si in tot ceea ce se poate face cu voi si pentru voi. 

Mi-au trebuit 2 saptamani sa scriu o strategie, 2 luni sa pornesc proiectul si 2 decenii sa-l aduc unde este astazi...plin de voi.

Nu am fost niciodata singura in acest drum, de aceea singurul drept de autor pe care il am este toata dragostea, pasiunea, responsabilitatea, perseverenta si puterea de a trece peste multe...pentru VOI.

Vrei sa-i cunosti pe cei multi care au dat savoare acestui Program?

Urmareste-ne sa vezi cum poti intra in gasca noastra.

Esti de-al nostru...Fii de al nostru!!!!!

Informatii Contact

Bucuresti

Adresa: Constantin Budisteanu nr. 11, sector 1

Telefon: 0722 831 833

Email: dianan@olimpiciipetrom.com

Skype: diananitescu

Contact

Nume *

E-mail *

Mesaj *